Handelsmissies | Seminars + workshops

Handelsmissie Brazilië

Brazilïe

Van 21 t/m 25 september organiseert ArianMC bv een uitgaande multisectoriale handelsmissie naar Brazilie.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze handelsreis. Het doel van deze multisectoriale missie is om Nederlandse bedrijven te ondersteunen bij hun oriëntatie op de Braziliaanse markt. Op efficiënte wijze zal er gekeken worden naar de kansen en mogelijkheden van deze opkomende markt. En zult u in contact worden gebracht met geïnteresseerde Braziliaanse handelspartners.

Deze missie is vooral aantrekkelijk voor bedrijven die op zoek zijn naar investeringsmogelijkheden voor het verlagen van de productie kosten in de massaproductie industrie. De missie is met name interessant voor o.a. Nederlandse leveranciers van machines voor de voedselverwerkende industrie, scheepbouw, aardolie en aardgas, waterzuivering, binnenvaart, luchthavenwerken, havenwerken, briobrandstoffen en design.

Tijdens deze handelsreis komt u in contact met potentiële partners door middel van algemene en individuele matchmaking programma’s. Deze zullen georganiseerd in samenwerking met de EVD, handelsattachés van Consulaten en Ambassades en eigen netwerken in het land.

Inbegrepen in  de deelnamekosten zijn:

  1. Voorbereiding en organisatie van de missie,
  2. Voorbereiding en organisatie individuele matchmaking, presentaties en collectieve bezoeken
  3. Collectief transfer en transport in Sao Paulo tijdens de programma onderdelen.

De kosten voor deelname bedragen € 500,00 excl. btw. De kosten voor reis en verblijf, evenals eventuele overige individuele kosten zijn voor eigen rekening. Zodra de deelnemers bekend zijn zal er hiertoe een groepsarrangement aangeboden worden.

De deelname staat open voor alle Nederlandse bedrijven. Om iedere deelnemer een op maat geschreven programma te kunnen garanderen, wordt er voor deze missie een maximum gesteld van 16 bedrijven en/of instellingen (in volgorde van aanmelding). Sluitingsdatum voor aanmelding is 20 augustus 2009. Gezien het maximum aantal deelnemers, adviseren wij u om tijdig in te schrijven.

Bent u geïnteresseerd in deze handelsmissie neem dan graag contact op via het informatieformulier. Lees alvorens te reageren s.v.p. de deelnemersvoorwaarden goed door.

«terug