Handelsmissies | Seminars + workshops

Trainingen, workshops en seminars

ArianMC is gespecialiseerd in het internationaal zakendoen. Deze kennis willen wij graag met u delen in de vorm van de volgende workshops:

Exportworkshops. In samenwerking met NSBO’s, Ambassades en Consulaten, EVD, Kvk en brancheverenigingen kunnen we exportworkshops of cursussen organiseren. Aan bod komt onder andere import en export, buitenlands betalingsverkeer en het opstellen van exportoffertes en bedrijfsanalyses.

Zakencultuurtrainingen.  Wij helpen u en uw medewerkers inzicht te krijgen in de cultuurverschillen tussen landen en leren u vaardigheden in het overbruggen tussen de verschillende manieren van zaken doen. Wij zorgen dat uw medewerkers de juiste interculturele competenties hebben om uw internationale zaken goed en efficiënt te managen.

Communicatietrainingen en workshops. De manier waarop u een boodschap verwoordt en verpakt is mede bepalend voor de reactie hierop van uw buitenlandse gesprekpartner. Bij deze training leert u met enkele basisregels fouten te vermijden en doelgericht te communiceren. Hiertoe bieden we praktijktrainingen om de vaardigheiden van de zakelijke communicatie te verbeteren.

Talencursussen. Spaans, Engels, Frans, Portugees, Duits, Italiaans en Chinees. Tevens bieden we business Engels en Nederlands voor anderstaligen. (Zie Arian Talen Services voor meer informatie)