Uitgebreid nieuws | Routebeschrijving

ArianMC nodigt u uit voor de seminars "zakencultuur" en "marktkansen in Latijns Amerika"

Brazilië, Mexico en Chili staan de laatste tijd volop in het nieuws als opkomende markten met onbegrensde mogelijkheden. Maar wat betekent dit voor u? Liggen er voor u ook kansen? En zo ja, waar moet u beginnen?

Wilt u zaken doen met een van deze landen of een ander land in Latijns-Amerika? Neem deel aan de Seminars die ARIANMC bv organiseert tijdens de “Vakbeurs Internationaal Ondernemen”, waar alle facetten rondom internationaal ondernemen zijn bijeengebracht in de  Evenementenhal Hardenberg van 18 t/m 20 november 2008.

Mevr. Adriana Hernández Martínez, Managing Director van ARIANMC bv geeft een praktische toelichting op de meeste kansrijke sectoren voor het Nederlandse bedrijfsleven en de problemen die u kunt tegenkomen op het traject van internationale handel in Latijns-Amerika en helpt u veel voorkomende valkuilen te omzeilen.

Woe. 19 nov. 17.00 t/m 17.30 – Zakencultuur in Latijns Amerika: Do’s en Don’ts
Do. 20 nov. 16.30 t/m 17.00 – Marktkansen in Brazilië, Mexico en de vergeten landen

Op woensdag 19 nov wordt een ochtendprogramma opgesteld “Kredietcrisis” waar men  geïnformeerd zal worden over de mogelijkheden en gevolgen van de kredietcrisis. Daarna is er de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een kop koffie. Na afloop van de bijeenkomst hebben de ondernemers de gelegenheid om de vakbeurs te bezoeken.

Voor het aanmelden voor deze en andere seminars verwijs ik u  naar de bijlage, zo ook voor meer informatie. Download het inschrijfformulier hier en fax dit naar nummer: 073-6104720.  Voor deelname aan de seminars zijn geen kosten verbonden.