Contact | Routebeschrijving | Nieuws

Nieuws

10/02 De Cultuur van het zakendoen workshop op de Latin American Challenge
Arian zal 19 maart 2009 aanwezig zijn op de Latin American Challenge in Hotel Den Haag te Nootdorp. In de workshop "Cultuur van het zakendoen" zal er aandacht besteed worden aan:
- de grote verschillen met de westerse zakencultuur die u tegen kunt komen Latijns-Amerika.
- De grote cultuurverschillen tussen Latijns-Amerikaanse landen
- Hoe u het beste met deze culturen kunt omgaan om succesvol in deze regio te kunnen opereren.

Tijdens de Interactieve Bijeenkomsten deelt ArianMC tezamen met andere experts haar kennis over en ervaringen in Latijns-Amerika met u. Wat houdt u bezig of waar bent u tegenaan gelopen? Uw vragen staan centraal in de discussie.


21/11 25% op Spaanse taalcursussen

Vanwege de geplande handelsmissies naar Chili en Mexico bieden we nu 25% procent korting op de Spaanse taalcursussen. Deze actie is geldig tot 31 mei 2009. Kijk snel bij "Arian Talen Services" voor de verschillende mogelijkheden!


18/11 ArianMC aanwezig op Vakbeurs Internationaal Ondernemen

Zoals reeds aangekondigd is Arian aanwezig op de Vakbeurs Internationaal Ondernemen. Deze beurs wordt gehouden in de Evenementenhal Hardenberg. In de stand staan wij tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden ten aanzien van Latin American business. Woensdag 19 november wordt daarbij de seminar "Zakencultuur in Latijns Amerika" gegeven om 17.00 en op donderdag de 20e behandelen we de "Marktkansen in Brazilië, Mexico en de vergeten landen" om 16.30 uur. Graag tot ziens op de beurs!


17/11 Handelsmissies naar Mexico, Chili en Brazilië

Wij zijn druk bezig met het regelen van handelsmissies naar Mexico, Chili en Brazilië. Het doel van deze missies is ondersteuning in de oriëntatie op de desbetreffende markten. Op efficiënte wijze zal er gekeken worden naar de kansen en mogelijkheden van deze opkomende markt. En zult u in contact worden gebracht met geïnteresseerde Latijs Amerikaanse handelspartners. Kijk snel bij "handelsmissies" voor meer informatie.


03/11 Seminars "zakencultuur" en "marktkansen in Latijns Amerika"

Wilt u zaken doen met Brazilië, Mexico, Chili of een ander land in Latijns-Amerika? Neem deel aan de Seminars die ARIANMC bv organiseert tijdens de “Vakbeurs Internationaal Ondernemen”, waar alle facetten rondom internationaal ondernemen zijn bijeengebracht in de  Evenementenhal Hardenberg van 18 t/m 20 november 2008 (lees meer...)